VIDA LABORAL

Ciutat: Montcada i Reixac Octubre de 2016 - Desembre 2017

Disseny i programació/maquetació web comercial Blautel, Emailing, analítica, registre SEO, projectes publicitaris, packaging, aplicació d'imatge corporativa.

Web:

Blautel.com

Ciutat: Barcelona Octubre de 2010 - Setembre 2016

Projectes publicitaris, promoció cultural i social. Maquetació editorial. Maquetació web (Html5/CSS3/Js/Responsive Web Design) i personalització de plantilles Wordpress 4.1. Imatge corporativa, gràfica audiovisual i gràfica per stands ferials.

Clients:

Museu Marítim de Barcelona Cirici Comunicació   Institut Americà  Quer Professional Boats  UCE Cirurgia Endocrina de l’Hospital del Mar 

Ciutat: Barcelona Abril 2010 - Setembre 2010

Contracte temporal de 6 mesos gestionat per la Fundació Museu Marítim de Barcelona. Aplicació de la imatge corporativa del museu, maquetació per la promoció de les activitats, responsable gràfic de la pàgina web i dissenyador gràfic del stand del museu al Saló Nàutic de Barcelona 2010. Disseny dels cartells de les exposicions propietat del Museu Marítim de Barcelona.

Responsabilitats:

Disseny publicitari Disseny i maquetació editorial   Gràfica de les exposicions  Grafisme de la web del museu 

Ciutat: Barcelona Setembre 2009 - Desembre 2009

Creació i aplicació d'imatge corporativa, maquetació editorial, maquetació web, disseny publicitari, disseny de revistes d'entitats del sector econòmic'.

Responsabilitats:

Disseny publicitari Maquetació editorial   Imatge corporativa  Maquetació web 

Ciutat: Barcelona Maig 2006 - Agost 2009

Gràfica audiovisual per curtmetratges, documentals, spots. Disseny i maquetació del dvd dels diferents projectes. Creació de la imatge corporativa i maquetació/programació de la web de La Neta Produccions, i per diferents directors de fotografia com Eduard Grau, Arnau Valls Colomer.

Responsabilitats:

Gràfica audiovisual Imatge corporativa   Disseny i maquetació web  Disseny de Dvds 

Ciutat: Barcelona Juliol 2004 - Abril 2006

Disseny de campanyes publicitaries. maquetació editorial, marketing directe, disseny de pàgines web, creació i disseny gràfic de stands ferials per l'empresa Don Piso a la Fira Construmat 2007, 2008 i 2009. Aplicació de la imatge corporativa de Hoteles Husa. Objectes promocionals per l'Open Seat Godó 2009.

Responsabilitats:

Maquetació editorial Disseny publicitari   Disseny web  Disseny de stands ferials 

Ciutat: Barcelona Desembre 2003 - Juny 2004

Disseny i maquetació editorial del catàleg anual de Mitsubishi Electrics 2004. Packaging i projectes multimèdia.

Responsabilitats:

Disseny i maquetació editorial Packaging  

Ciutat: Florència, Itàlia Abril 2002 - Setembre 2003

Estudi d'arquitectura especialitzat en la creació, promoció i publicitat d'exposicions i projectes museogràfics. Creació de la publicitat, disseny gràfic i senyalètica expositiva per diferents museus italians, com L'Ombra del Genio (Michel Angelo e l'Arte a Firenze dal 1537 al 1631) al Palazzo Strozzi (Florència, Itàlia) i al Museo Archeologico Nazionale G. Carettoni di Cassino (Cassino, Itàlia). Gràfica per fires gastronòmiques a Florència.

Responsabilitats:

Gràfica de les exposicions Senyalètica expositiva   Disseny editorial   Publicitat  

Ciutat: Florència, Itàlia Desembre 2001 - Març 2002

Beca de pràctiques Leonardo da Vinci inscrit en el programa PICASSO, COMMUNICATION CONSULTANTS FOR EUROPEAN MUSEUMS realitzat al Museo Piaggio a Pontedera, Itàlia. Museu de l'empresa fabricant de la Vespa, propietaria de la marca Gilera, Aprilia i Moto Guzzi.

Responsabilitats:

Disseny expositiu Senyalètica   Promoció d'activitats  
Lluís Wenceslau Aparicio Paytubí
Barcelona
Tel.: (+34)618 030 227
Mail: wences@wenceslauaparicio.com